fogskum

Är nu beredd att betala stora skottpengar för den som mördar de personer som namntrollar med Eric Saades efternamn.


Tidningarna är nu i full gång med att trolla med poptotten Saades namn. I rubriker står det saker som: Vad var det vi Saade? och Den som vaade, var Saade. Ska Eric bli aftonbladets och Expressens nya gullunge att trolla med, Zlatan är för uttjatad, någon ny behövs. Så i stället för att sätta Z där det egentligen ska vara S som det har gjorts till Zlatan ett par tusen gånger så kommer det sättas ett extra A i Saaderubrikerna.
Men vi ska för evigt minnas rubikerna som : ZuperZlatan gör det igen, Zlatan zatt den och en i annan variant, klack så mycket Zlatan, efter gruppspelsmatchen mot Italien 2004 då Zlatan kvitterade till 1-1 och tog oss vidare i EM.

Jag tror att vi kommer att få se mer av dessa Saadetrollerier i fortsättningen. Hoppas ej, men tror inte mindre för det.
Kort inlägg idag. Det bror faktiskt endast för att inget nytt av intresse har inträffat och att jag är skamset trött.

Rött.

Dunkar Shady.

Översättning: Jag lyssnar på Eminem.

Hi! My name is.. (what?) My name is.. (who?)
My name is.. (scratches) Slim Shady
Hi! My name is.. (huh?) My name is.. (what?)
My name is.. (scratches) Slim Shady

Just nu sitter jag och väntar på kvällens gäster medens jag tittar på en affisch som föreställer Slim Shady, Marshall Mathers, Eminem alias mainstream gnällspik. Har nu satt affischen i skamvrån vilket betyder att den har platsen bakom fågelburen. När fågelburen är bebodd av fåglar(?) kommer affischen få fet-t med spö, av fåglarna. Undulater är grymma.

Orientrade mig för övrigt ut ur rummet förut för att hämta en liten skiftnyckel för att ställa in truckarna på min lilla longboard. Men som alltid blir dessa vardagsmeckar aldrig särskilt lyckade. Tar man ett redigt tag och skjuter på longboarden kommer man hämna så långt åt vänster att man är och hälsar på Lenin och de grabbarna. Det jag skulle göra var att fixa boarden så att den inte skulle dra åt vänster. Nu gör den det, en massa mer än förut och den vägrar att ändra på sig. Skit också.

Men känslan man får när man ska dra en vardagsmeck är fin, tills man hajar att ett nytt misslyckande nalkas.

Låt oss säga så här: Longboarden åkte mot flaggan som ser ut som en extra utsmyckad Turkietflagga.


Har lust att gå med i en politisk grupp som bara irriterar och skapar hat. Nazism, kommunism,
miljöpartiet?
Eller ska jag bara stanna i Svenska kyrkan?

Tacka vet jag p-piller

Eftersom dagen som denna är varken mindre eller mer alla hjärtans dag, som jag spenderar själv då jag är singel så ska detta bli deppigt.

Idag delades rosor ut i skolan.
Idag fick glada människor ta mot sina rosor från folk som de tycker om och framförallt från folk som tycker om dem.
Självfallet blev det också en del som fick vara utan ros.
Jag blev utan ros.Har aldrig lagt några större vikter på AHD (hoppas ni förstår). Oj, så jobbigt att sitta hemma själv, som man gör varje dag i princip, hur ska jag kunna överleva detta? Har inte tänkt på detta särskilt mycket idag, men när jag träffade en vän på bussen som skulle hem till sin pojkvän blev jag faktiskt en aning avundsjuk. Och inte på tjejens pojkvän utan då på relationen.
Vad kan nu detta bro på? Kåt? Kanske. Eller att ha en tjej för att visa att man faktiskt inte är en av de mest ensamma personerna här på jorden. Faktiskt inte. Även om jag hade tänkt att detta inlägg skulle bli lite fint så tror jag ändå på att jag kanske är kåt. Kan ha fel.

Har hört från minst tre personer idag att jag kunde ha haft någon att dela denna dag med om jag inte hade vart så dum och klantig där runt oktober månad. Då hade jag ju faktiskt den mest jordnära tjejen som jag någonsin träffat. Ibland gör man dåliga beslut, ibland bra. Det bra beslutet gjordes någonstans i augusti, det dåliga någonstans i oktober.

Nu om några minuter ska jag göra denna text offentlig. Och om några minuter ska jag sätta mig med skolarbete, vilket inte händer allt för ofta nu för tiden. Chillar något ofattbart.Jimy Downalder bjuder på dagens skämt.

Vad är det för skillnad mellan en Golden Retriever och en blondin?
Ae, jag vet inte.
Golden Retrievern är.. öh .. ähh. smart. Han har en hjärna!

.


Tack Jimy.

Helt omtänkande

Hah, se på fan, sa Satan och blinkade mot spegeln.


Förra bloggen togs bort. Den kändes lite väl inspirerad av en annan blogg och fick känna undersidan av en sula och insidan av en papperskorg. Istället börjar jag med den nya bloggen som ett litet projekt och som alltid blir det bra intressant att se hur designen på bloggen blir. You care, I care, Carebear.

Nej men jag tänkte att jag skulle göra som alla andra och döpa bloggen efter mig själv. Innan har jag undrat en smula varför man skulle göra det men efter 5 minuters extra tänkande gick det upp för mig, som ett litet lyse. Det är ju inte knepigare än så att man vill att bloggen ska associera till sig själv. Då är ett lätt sätt att
skriva följande: Marcuslindgren.blogg.se, för då har man fått in sitt eget namn och ordet blogg, i samma bloggnamn, simple as(s) fuck.

Men ialla fall. Det roliga ska bli och se vem som vill hjälpa mig med design och dylikt till bloggen då jag inte kan hantera det på egen hand. Tack i förskott till den vänliga själ som bestämmer sig för att ta sig an jobbet, jag kan tänka mig att betala i mindre summor. Över 20-lappen godtages ej, för något jäla måtta ska det vara.


Btw, har avnjutit en hel del filmer denna vecka. Däribland finns Snatch och Godfather. Två top-10filmer på en vecka, fan inte dåligt.
Snatch lägger sig på en imponerande top-5. Väldigt, väldigt bra film.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0