.

Nu är fotbollssäsången igång och därav mitt bloggande. Det är på den här tiden av året som jag delar med mig av mina glada och framförallt förbannat sura tankar. Just nu är de flesta av mina tankar på den sura sidan, där de hör hemma men jag har även ett par glada som jag värderar högt. Den första är att jag ska på Håkan Hellström på lördag, högt skattat. Men ikväll är det den viktigaste av kvällar på hela året, femte finalmatchen mot Skellefteå i elitserien, Färjestad leder med 3-1 i matcher.

Slutsats: Färjestad kan bli svenska mästare i ishockey 2010/2011.


Jag ska sitta och tagga sönder mig själv, min hälsa ska ta stryk av den spänning jag ska utsätta mig själv för, mina nerver ska vittras sönder som de onödiga skitkroppsdelar de är. Norrlänningarna ska smaka is -.-' jaja.

Nu när Chelsea har åkt ur Champions legaue, har tappat alls chans att vinna Premier legaue och Hammarby förlorat premiärmatchen så är det viktigt att ialla fall hockey'n håller sig stabil ( 4-0 i matcher mot AIK).

Nu kanske inte alla är särskilt intresserade av sport eller framförallt om vad jag tycker och tänker inom sport, men det blir bara att hålla tag i sängkarmen och stå ut. Jag råkar nämligen tycka om att skriva om sport och ingen sport står mig så nära som den sport jag favoriserar ( tänka sig )?
Btw, för att ändå röra oss bort från sport så ska jag nu skriva en sång om franska revolutionen på historian. Frågan är nu vilket låt jag ska våldta genom att ta melodin och byta ut texten, Cornelislåtar lockar men självklart var det en driftig person förra året som tog iden.
Staten & Kapitalet känns som en bra låt att göra om till fr. revolutionslåt, lite passande. Men då jag har tjatat Ebba grön och Imperiet som en 15 årig wanna-bepunkare som nyss förstod hur spotify fungerade så ska jag försöka att söka mig någon annan stanns.
                            Det är ren kärlek det där

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0